VIDEO

Waarom voor video kiezen?

 

Twijfel niet langer

Het is tijd voor video!

Een mooie video op je website, Instagram pagina of LinkedIn: je kan er eigenlijk niet meer omheen. Door het inzetten van video worden bedrijven en organisaties sneller gevonden. In een paar minuten film zit enorm veel informatie en gevoel. Ten opzichte van tekst is video veel makkelijker te consumeren en kan je emoties en marketingdoelstellingen eenvoudig aan je doelgroep laten zien.

5 pluspunten van video

Video is voor ieder budget

Voor ieder budget is een passende video te maken. Het gaat erom het juiste gevoel en de juiste boodschap aan de kijker duidelijk te maken, dat hoeft niet altijd gepaard te gaan met een flinke som geld! Samen kijken we hoe we jouw doelstellingen het best kunnen behalen. Een professionele film, die leuk is om naar te kijken, is dichterbij dan je misschien denkt.

Video is makkelijk te consumeren

Lezen kost tijd en we zijn al zo druk. Een video kan in korte tijd heel veel informatie overbrengen. Naast informatie wordt ook een gevoel overgebracht en hebben video’s een hoge amusementswaarde. Wist je dat video’s veel vaker worden gedeeld dan geschreven tekst?

Video maakt je sneller vindbaar

Zoekmachines geven voorrang aan video, daarom zijn websites met videomateriaal makkelijker te vinden.

Video is populair

Dagelijks worden er wereldwijd meer dan 4 miljard filmpjes op YouTube bekeken!

Video is voor iedereen

Voor elke marketingdoelstelling is een passend concept te maken. Een bedrijfsfilm, instructievideo, portret of reportage kan helemaal afgestemd worden op de wensen, ideeën en stijl van de klant.