Animatie

Waarom voor animatie kiezen?

 

Heb je het portfolio al bekeken?

Laat je inspireren!

Animatievideo’s zijn aantrekkelijk om naar te kijken, en maken complexe informatie of ideeën begrijpelijk. Door middel van een voice-over, custom-made designs en bijpassende achtergrondgeluiden kan je de video precies zo vormgeven als jij voor ogen hebt. Heb je een idee? Wij regelen de rest!

5 pluspunten van animatie

Complexe materie wordt behapbaar

Soms wil je iets uitleggen waarbij een talking head niet toereikend is en film niet of lastig te realiseren is. Denk hierbij aan een nieuw te bouwen object, een privacy gevoelig onderwerp of de visualisatie van een jaarverslag. Animatie is hier een perfecte oplossing voor!

Animatie is herkenbaar

Animatievideo’s zijn handgemaakt. Dit biedt de mogelijkheid om de video helemaal in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie op te maken. Herkenbaarheid is gegarandeerd.

Je website wordt sneller gevonden

Zoekmachines geven voorrang aan video, daarom zijn websites met videomateriaal, zoals een animatievideo makkelijker te vinden.

Je kan bijna al het werk uitbesteden

In een normale video wordt er op locatie gefilmd en wordt er aan jou of een collega gevraagd een leuk praatje op beeld te houden. Dat kan best spannend en tijdrovend zijn. Een animatievideo wordt extern ontwikkeld en vraagt minder tijd van jou. Zodra we het eens zijn over het script en storyboard kan je achterover leunen en wachten op het eindresultaat!

Je publiek blijft aandachtig kijken

Animatievideo’s zijn leuk om naar te kijken. Je houdt de kijker langer geboeid door het gebruik van interactieve elementen, grafieken, visuele effecten en geluidseffecten.