Tortuga Media is gespecialiseerd in korte online video’s.
Video’s van Tortuga Media worden gekenmerkt door boodschap & emotie.
Een goede balans tussen de wensen van de klant en de behoeften van de kijker.
Inhoud, kwaliteit en creativiteit met een persoonlijke touch.

Quote over Tortuga Media, videoproductie in de regio Amsterdam en Noord-Nederland.

Inlevingsvermogen

Tortuga Media luistert niet alleen naar de wensen en eisen van de klant, maar denkt ook na over de behoeften van de kijker. Wat wil de kijker zien? Wat willen we met de video bereiken? Inleven in beide partijen is van doorslaggevend belang, de kijker bepaalt immers het succes van je video. Tortuga Media krijgt vaak als positieve feedback dat er een goede verbinding tussen opdrachtgever en kijker gecreëerd is.

Kwaliteit

Het gebruik van video zal de komende jaren alleen maar toenemen. Het is daarom belangrijk je te onderscheiden van anderen. Duizenden views zijn leuk, maar veel belangrijker is het de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Tortuga Media helpt om beeld, boodschap en publiek vakkundig op elkaar af te stemmen. Alle video’s worden standaard opgeleverd in HD formaat en op aanvraag in 4K.

Creativiteit

Originele oplossingen voor elk filmvraagstuk, dat is het streven en is tot nu toe altijd verwezenlijkt. De video’s van Tortuga Media hebben gemeen dat ze vriendelijkheid, vrolijkheid en warmte uitstralen. Ze staan dicht bij de kijker en schetsen in beeld en geluid de ideeën van de opdrachtgever. De kijker wordt blij van het kijken van de video en krijgt onbewust de achterliggende boodschap mee.

5 pluspunten van video

Video hoeft niet duur te zijn

Video duur? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het gaat erom het juiste gevoel en de juiste boodschap aan de kijker duidelijk te maken. Een film met inhoud, kwaliteit & creativiteit is dichterbij dan je denkt.

Video is makkelijk te consumeren

Lezen kost tijd en we zijn al zo druk. Een video kan in korte tijd heel veel informatie overbrengen. Naast informatie wordt ook een gevoel overgebracht en is een video leuk om naar te kijken.

Video maakt je sneller vindbaar

Zoekmachines geven voorrang aan video, daarom zijn websites met videomateriaal makkelijker te vinden.

Video is populair

Dagelijks worden er wereldwijd meer dan 4 miljard filmpjes op YouTube bekeken!

Video is voor iedereen

Voor elke marketingdoelstelling is een passend concept te maken. Een bedrijfsfilm, instructievideo, portret of reportage kan helemaal afgestemd worden op de wensen, ideeën en stijl van de klant.